Suitcase - R&M -

Nilens Jord By Emilie

 • 20.03.2013kl.16:12
 • ( 0 )

Jeg har i et års tid slitt mye med huden min, den får fort urenheter og er veldig sensitiv. Derfor har jeg eksperimentert mye med hudpleie og sminkeprodukter. Jeg har både funnet ting som fungerer mindre bra, og ting som har fått en fast plass i hudpleie rutinen min. Det som har vært vanskeligst er å finne en foundation som fungerer for huden min. Den skal helst dekke godt, holde huden min matt gjennom dagen og ikke irritere den. Jeg har nesten gitt opp, men her om dagen ble jeg minnet på et dansk merke som heter Nilens Jord. Det er naturlig mineralsminke uten parfyme og parabener, som du kan lese mer om her.

I dag kjøpte jeg meg denne foundationen fra nettopp Nilens Jord:Natural Mineral Foundation i fargen MATT NO. 591, som er den lyseste fargen de har. Dette sier de selv om produktet:

Mineral Foundation fra Nilens jord er silkeblød lys mat pudder.

Den høje koncentration af mineraler giver en optimal og naturlig dækkeevne. Mineralerne fordeler sig ultrafint og flot dækkende på huden og resultatet er let og ensartet.

Indeholder de berømte mineraler Topaz og Quartz, som arbejder intenst med den naturlige balance i huden.

Indeholder ikke:

Parfume, parabener, konservering, talkum, sulfat, petrokemikalier, BHT, Phthalater, syntetiske farver, mineralske olier eller voks.

Jeg gleder meg til å teste dette produktet og krysser fingrene for at det fungerer for meg og huden min!

 

Har du hørt om eller prøvd noen fra Nilens Jord før?

Embryolisse Lait Creme Concentre By Emilie

 • 07.03.2013kl.15:32
 • ( 0 )

Embryolisse Lait Creme Concentre er en krem som har kultstatus hos makeupartister og dermatologer over hele verden. Den har hittil vært vanskelig å få tak i den, men den begynner nå å komme ut i butikker og på nettet. Jeg fant den i en butikk her i Herning og gleder meg til å teste den ut!

Du kan både kjøpe og lese mer om den her!

Har du et hudpleie produkt du sverger til?

Cuticle Cream By Emilie

 • 28.02.2013kl.18:14
 • ( 0 )

Mars er rett rundt hjørnet, noe som betyr at vi sakte men sikkert beveger oss mot våren og varmere tider, endelig! Den skandinaviske vinteren er hard mot oss på flere måter, den er kald, lang og tørker ut både håret og huden vår. En del av huden vår som vinteren er aller hardest mot, er hendene og neglebåndene våre. Jeg er virkelig lei av sprukne neglebånd, ikke er det pent og heller ikke behagelig. Derfor har jeg i dag kjøpt meg en neglebåndskrem.


Jeg kjøpte denne på apoteket, men man kan få kjøpt neglebåndskrem på de fleste steder som har et ordentlig utvalg av neglelakk og andre negl produkter.


Dette er neglebåndene mine per. dags dato. Ikke spesielt fine, håper denne kremen vil hjelpe de på vei!

Gleder du deg til våren og alt den har å by på?


 

Nytt inn fra London By Emilie

 • 21.02.2013kl.20:38
 • ( 4 )

Som dere sikkert har fått med dere, vår både jeg og Marie i London forrige helg. Vi koste oss veldig og fikk selvfølgelig handlet med oss diverse ting og saker. Bortsett fra klær og sko kjøpte jeg også en del sminke. Jeg synes det er veldig gøy å se hvilke merker de har i utlandet kontra her hjemme. Prisene er ofte også mye billigere. Og selv om man i dag kan bestille det meste på nett, har det sin egen sjarm å kunne kjøpe det selv.

Dette gleder jeg meg mest til å prøve ut:

Expert face brush og Blush brush fra Real Techniques By Samantha Chapman / Nail Paint i fargen 318 Peach Melba fra Barry M / Gelly Hi-Shine Nail Paint i fargene 301 Grapefruit og 306 Blueberry også fra Barry M

Har du testet ut noe nytt i det siste?

 

 

TWO Magazine By Emilie

 • 07.02.2013kl.13:49
 • ( 0 )

TWO Magazine er et online blad som handler om sminke. Det blir laget av to søstre som kaller seg for Pixiwoo, de er begge utdannede makeup artister og lager videoer på youtube. Bladet handler som sakt om sminke og man får viten om nye produkter/trender, intervjuer med bransjefolk og eksklusive sminkevideoer som kun er tilgengelig for de som leser bladet. Bladet får du på mail en gang i måneden og det er helt gratis (man får heller ikke andre irriterende mail, kun bladet). Hvis du vil sjekke det ut kan du trykke her!

Jeg anbefaler absolutt å ta en titt!

 

 

 

Red lips By Emilie

 • 01.02.2013kl.12:22
 • ( 0 )

Høsten og vinteren har vært preget av mørke lepper og i hovedsak mørkerøde lepper. Røde lepper har, og vil alltid, være i motebildet og det gjelder også for våren og sommeren. Men nå går vi vekk fra den helt mørke og lener oss mer på den knallrøde. I tillegg er rød-rosa, rød-oransje osv populært, derfor er det lett for alle å finne en "rød" leppestift som passer.

Bruker du rød leppestift? Og hva slags rødfarge velger du?

 

 

 

Ut med det gamle By Emilie

 • 17.01.2013kl.17:35
 • ( 2 )

Nå som vi er i begynnelsen av et nytt år kan det være greit å rydde litt i diverse ting man har, f.eks. klesskapet.  En annen ting som kan være lurt er å rydde i sminken sin. Jeg vet at jeg har mer sminke enn gjennomsnittet, men mener fortsatt at det kan være lurt for alle å få ryddet opp litt.

Det første jeg gjorde var å tømme sminkekofferten min og vasket den. Du tar bare å vasker det du oppbevarer sminken din i. Denne var så full at jeg ikke fikk lokket den igjen så jeg forstod at det var på tide å kaste en god del.Deretter sorterte jeg det jeg skulle ta vare på og det som skulle kastes. Jeg var fornuftig og kastet en stor andel av sminken som jeg aldri bruker eller som var gammel. Så vasket jeg alle produktene på utsiden og «innsiden». Det kan ofte drysse fra et produkt over til annet når alt ligger sammen.


Til sist var det bare å fylle kofferten opp igjen, og som du ser er den langt fra full.

 


 Tips og triks by Emilie

 • 16.01.2013kl.20:49
 • ( 0 )

Fremover skal Emilie, som er en god venninne av Marie, skrive en del gjesteinnlegg for oss. Emilie er en søt jente som studerer innkjøp ved samme skole som Marie, altså TEKO. En av hennes største interesser er sminke og styling, og dermed har hun opparbeidet seg stor kunnskap innenfor dette området! Hun skal derfor gi dere litt tips og triks til sminke, styling og lignende. Hennes første innlegg kommer allerede i morgen! Planen er at hun skal skrive minst ett innlegg annenhver torsdag etter dette.

 

Vi gleder oss til å lese innleggene hennes fremover, og håper dere også vil like det!

Er dette noe du  tror du vil lese om? hits