Suitcase - R&M -

Bildeserie fra Cabarete - Dominican Republic

 • 21.04.2013kl.23:35
 • ( 0 )

Nå er det virkelig lenge siden bloggen har blitt oppdatert! Grunnen til det er at jeg har hatt det travelt med ulike oppgaver på skolen, men også fordi jeg har vært på ferie i Cabarete i to uker. Jeg dro ned dit for å besøke en venninne som har studert der tidligere. Hun har forelsket seg i landet og har valgt å slå seg ned der for en stund. Noe jeg godt kan forstå! 

Jeg hadde en helt fantastisk tur med mange fine opplevelser! Jeg møtte mange nye mennesker og fikk oppleve en helt ny kultur i ett nytt land. Det ble både grilling, soling, bading og turer i de lokale gatene. På dagtid ble mye av tiden tilbrakt på stranden og på kveldene var det mange fester å få med seg. Jeg kom ned akkurat da Semana Santa feiringen startet. Da ble det rigget til mange scener på stranden hvor det ble holdt flere ulike konserter og andre arrangementer. Alt i alt en uforglemmelig reise!

Jeg håper virkelig å dra tilbake til Cabarete en gang!

 

 

Nytt inn - sko

 • 14.03.2013kl.10:57
 • ( 2 )På lørdag tok jeg turen innom DinSko og endte med å kjøpe meg to par enkle, nye sko. Jeg tenkte at det kunne være greit med noen nye til våren, og siden jeg bare kjøpte loafers i London, trengte jeg noe litt varmere før de kan tas i bruk.

Nå er jeg tilbake i Danmark og sitter å syr på en jakke jeg skal levere om noen dager. Jeg legger ut bilder etterhvert.

 

 

 

Gullklokke

 • 05.03.2013kl.11:15
 • ( 0 )

For en stund siden fant jeg frem denne klokken som jeg arvet fra min oldemor for noen år siden. Jeg har ikke brukt den så mye tidligere, men nå er jeg virkelig kjempe glad for den! Noen har kanskje sett den på noen antrekksbilder tidligere, men jeg tenkte jeg kunne vise den litt nærmere. Man setter virkelig mye mer pris på slike gaver etterhvert som man blir litt eldre.

Hva syns du om klokken? Har du arvet noen slike små skatter?

 

London - Del 3

 • 04.03.2013kl.09:55
 • ( 1 )

Her er siste del av bilder fra London-turen jeg har vært på. Den siste fulle dagen vi hadde der nede brukte vi på å få med oss ulike severdigheter som Big Ben, London Eye og Sherlock Holmes museet. Vi fikk også tatt turen innom ett shoppingsenter og senere dro vi tilbake til Oxford Street for å gå i butikker der.

 

 

 

London - Del 2

 • 19.02.2013kl.19:23
 • ( 0 )

På lørdag tok vi turen innom Madame Tussauds for å se alle de utstilte voksdukkene. Tiltross for at vi var der tidlig så var det utrolig fullt der, men vi fikk med oss det meste og det er kjekt å ha vært der en gang. Her er noen bilder fra dagen:Har du vært på Madame Tussauds før?

 

London - Del 1

 • 18.02.2013kl.19:49
 • ( 0 )

Nå er jeg tilbake i Danmark etter en fantastisk langhelg i London! Jeg føler at vi har fått mye ut av tiden vi hadde der, selv om jeg gjerne skulle hatt noen flere dager i den fine byen. Vi bodde veldig sentralt, like ved Oxford Street, så det var kort vei til det meste. Det ble mye shopping, men også litt tid til ulike severdigheter, koslige restaurantbesøk og en liten tur ut på byen.

Jeg har tatt en del bilder på turen, så jeg legger ut noen av de.
 

 


 

Pakket og klar!

 • 14.02.2013kl.14:37
 • ( 1 )Da er kofferten pakket og jeg er klar til å dra på tur sammen med fine mennesker til London! Vi drar om bare noen timer og blir til søndag.

London Fashion Week starter jo i morgen, så kanskje får vi med oss noe spennende derfra? Regner hvertfall med at det kommer til å være en del folk i byen denne helgen!

Jeg er bare super klar til å dra og gleder meg masse!

 

 

Shopping liste - London

 • 13.02.2013kl.20:43
 • ( 0 )

I morgen drar jeg til London sammen med fem venner! I tillegg til at vi skal innom Madame Tussauds, London Bridge Experience og en del andre severdigheter, er planen selvsagt å shoppe. Derfor har jeg brukt litt tid på å sjekke ut ulike nettsider og nettbutikker for å ha litt oversikt over hva jeg skal se etter i de ulike butikkene. Jeg har prøvd å sette sammen en liste over noe av det jeg skal kjøpe når jeg er der, men listen innebærer vel det meste, så alt er lov! Det viktigste er egentlig å kjøpe bikini og sandaler som jeg kan bruke når jeg skal til den Dominikanske Republikk i påsken!


Her er noen av sidene jeg har vært innom og tingene er derfra: Urban Outfitters / River Island / Selfridges / Bershka / Miss Selfridge / TopShop / Zara

Har du vært i London før? Har du noen gode London-tips? Butikker, severdigheter eller lignende?

 

 

 

Sneak peek - Jakke

 • 06.02.2013kl.16:50
 • ( 2 )

Jeg holder for tiden på med en enkel jakke til meg selv. Jeg syr den i ett fint imeitert pelsstoff som jeg fikk tak i på en stoffbutikk i Hammerum. Jakken skal ha skjult lukkning forran, enkel passpolerte lommer og ellers være enkel i snittet. Her kan dere se noen bilder fra jakken så langt.Planen er å bli ferdig med denne jakken i løpet av uken. Jeg skal nemlig snart begynne på en draktoppgave som vi skal ha på skolen, hadde vært greit å bli ferdig før det.

Hva syns du om jakken så langt?

 

 

Dagens prosjekt - Maxikjole

 • 03.02.2013kl.22:08
 • ( 2 )

I dag har jeg og noen venninner brukt dagen på å sy hjemme hos meg. Jeg har sydd meg en maxikjole som jeg skal bruke om noen uker når jeg skal ut å reise. Jeg skal nemlig til den Dominikanske Republikk for å besøke en venninne i påsken! Jeg har også sydd litt på en jakke og noen andre små prosjekter. Det kommer bilder etterhvert!

Hva syns du om kjolen og printet? Hva har du gjort i dag?

Ønsker alle en fortsatt fin kveld!

 

 

Stoff shopping i Hammerum

 • 29.01.2013kl.22:02
 • ( 0 )

I dag har jeg vært en tur til Hammerum for å se på en stoffbutikk (hjemmeside) som holder til der. De hadde faktisk mange fine stoffer, stort utvalg og rimelige priser. Det var deilig å få noe annet enn Stoff & Stil materialer. Jeg handlet ikke så mye i dag, men det ble litt stoff til meg selv. Jeg tenkte å sy en jakke og en kjole. Skal vise dere resultatene etterhvert!

Det er nok ikke lenge til jeg tar turen innom denne butikken igjen!

 

Oppryddning i klesskapet

 • 20.01.2013kl.18:51
 • ( 6 )

Jeg fant ut at det virkelig var på tide med en oppryddning i klesskapet mitt. Det var rett og slett så stappet fullt, og uoversiktlig, at jeg ikke lenger husket halvparten av klærne jeg hadde. Nå har jeg ryddet skikkelig, og kvittet meg med to fulle bossekker, som jeg ga til Blåkors i Danmark.

Endelig går skapdørene igjen. Noe som betyr at jeg har plass til mye shopping og nye, fine klær!

 

 

Skoliose

 • 16.01.2013kl.15:57
 • ( 0 )

I flere år har jeg hatt små vondt i ryggen, men ikke tenkt noe over det. Nyttårsaften 2010/11 var det noen veninner av meg som påpekte att jeg så skjev ut, noe jeg så fort selv da de tok bilde. Litt etter dette dro jeg til legen for å få sjekket den skjeve ryggen min, han mente det ikke var noe gale så jeg gikk hjem og tenkte ikke noe mer over det på en stund.


Nyttår 10/11


I Mars begynte jeg å plagest med smerter i ryggen og da jeg skulle en tur til legen (en annen denne gangen) for å ta noen blodprøver, sporte jeg om han kunne ta en titt på ryggen min å forklarte situasjonen.
Det første han sa etter å ha sett ryggen min, var att dette var en alvorlig skoliose som skulle vært merket i 13-15års alderen. En skoliose utvikler seg som oftest i pubberteten, så det er litt utrolig att den ikke ble merket før, i og med att jeg var 19år.


april 2012

Jeg var på flere sykehusbesøk for røntgen og samtaler med rygg spesialist. Etter en del tenking og mye lesing av skrekkhistorier på nett, svarte jeg ja til operasjon som ble anbefalt.
Det er en stor operasjon hvor de setter inn en skinne som skal holde ryggsøylen ben. Dette fører også med en lang sykemelding og en del opptrening.


 

 

Røntgen bilder, mars og juni.


I går fikk jeg endelig ny operasjonsdato, kun 5uker til! Jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med dette styret og forhåpentligvis bli kvitt all smerten det medfører..
Dette er da grunnen til att jeg har vert og kommer til og bli litt fraværende fra bloggen og alt som har med sying å gjøre. 


April 2012. Foto:Vibeke Mjånes.
 

Day planner 2013

 • 09.01.2013kl.20:34
 • ( 2 )

I 2011 kjøpte jeg min første skikkelige day planner, dagbok, kall det hva du vil. Den ble flittig brukt og jeg går ikke langt uten, da jeg elsker å planlegge og holde styr på ting!
I år gikk jeg for en litt mindre versjon, søt og praktisk. 

Nytt inn - sko

 • 27.11.2012kl.11:15
 • ( 0 )

Sko Duffy /

Disse skoene er et av innkjøpene jeg gjorde i går. Syns de er kjempe fine fordi de er så enkle, klassiske og derfor passer til alt. Disse kommer nok til å bli brukt mye fremover!

 

 

Julestemning i Herning

 • 26.11.2012kl.20:02
 • ( 1 )

I dag trengte jeg og noen venninner til en pause fra oppgaveskriving og eksamen. Vi tok derfor en tur ned i gågaten. Der var alle gater og hus pyntet med fine julelys, så selv om jeg syns det er litt tidlig, kjente jeg at julestemningen kom sigende. Kjempe koselig!

Jeg fikk selvsagt kjøpt med meg litt julepresanger og annet dill til meg selv. Jeg viser litt bilder fra innkjøpene i morgen.

Nå er det fullt fokus på å få ferdig oppgaven om bæredyktighet. Jeg skriver om zero waste og upcycling. Jeg tenkte kanskje å skrive litt om dette i ett innlegg senere, fordi det er viktige tema i dag.

Ønsker alle en fortsatt fin kveld!

 

 

Lingeri

 • 22.11.2012kl.15:42
 • ( 0 )

I går kjøpte jeg meg noen nye konstruksjonsbøker. Jeg fant en fin om undertøy som er utviklet av noen av lærerne på skolen. Jeg holder på med en kjole som trenger noe fint undertøy under, så da tenkte jeg det kunne være greit å få litt inspirasjon fra denne boken.Jeg kjøpte også noen andre bøker, men de er mye mer teoretisk og tilpasset dataprogrammet jeg bruker på skolen. Det jeg syns var greit med denne Lingeri boken, er at den er veldig enkel og grei. Den er tydelig med teginger og lite skrift.

Ønsker alle en forsatt fin dag!

 

 

Fridag - Sydag

 • 08.11.2012kl.20:56
 • ( 1 )

På tirsdag avsluttet jeg valgfaget i Webdesign. Derfor har jeg hatt fri de to siste dagene. Jeg og en venninne har brukt disse dagene på å sy. Jeg holder på med både noen kundebestillinger, noen gensere som skal selges på MollyMe og ett nytt prosjekt som skal være klart til over jul.

Jeg skal legge ut bilder av de ulike plaggene, etterhvert som de blir ferdig.

 


 

Happy late Halloween

 • 04.11.2012kl.23:02
 • ( 1 )

I går var jeg og noen venner på halloween party. Under kan dere se noen av kveldens kostymer.


Jeg kledde meg ut som the Grudge.Emilie som likbilsjåfør.Anette som zombie

Flinke Emilie stod som vanlig for sminke og styling.

Det var mange andre flotte kostymer denne kvelden. Blandt annet en vampyr, en varulv, noen skjeletter og flere zombier.

Har du feiret halloween i år? Hva gikk du utkledd som?

 

 

Genser #2

 • 11.10.2012kl.11:12
 • ( 0 )

For noen dager siden fikk jeg sydd meg denne genseren. Det er en enkel, oversized genser med splitt i siden. Den er også litt lenger bak enn forran. Kjempe god å ha til vinteren! Vi har en lignende genser for salg på salgsbloggen, ta gjerne en titt der!

Nå er jeg på jobb på MollyMe. I morgen har jeg min siste dag på MollyMe for denne gang, tiden har gått fort! På lørdag drar jeg tilbake til DK for å skrive eksamensoppgaven min. Jeg skal også ha to valgfag i før jul, så det blir spennende. Jeg skriver nok mer om det etterhvert.

Ønsker alle en fin dag!

 

 

Genser #1

 • 05.10.2012kl.15:35
 • ( 3 )

I går fikk jeg endelig sydd en enkel genser til meg selv. Den er sydd i samme stoff som er brukt mye i kolleksjonen vår, Elusive. Jeg har dekorert den med perler på skuldrene. Det viser ikke så godt på bildene, men de gir en fin effekt og gjør genseren litt mer spennende.Nå har jeg akkurat hatt prøving med en kunde som har bestillt en kjole. Hun skal i bryllup i slutten av denne måneden og skal ha en enkel, men fin kjole for anledningen. Jeg har sydd opp kjolen som prototype i ett billig stoff. Nå er vi enig om alle detaljer og kjolen sitter fint, så nå er det bare til å sette i gang med det rette stoffet. Planen er at kjolen skal være så godt som ferdig til mandag og da skal jeg selvsagt vise dere noen bilder.

I kveld skal jeg på Dagfinn Lyngbø sammen med en god venninne. Gleder meg!

Ønsker alle en fortsatt fin dag!

 

 

MollyMe Favoritter

 • 04.10.2012kl.17:49
 • ( 0 )

For tiden jobber jeg mye på MollyMe som ligger i Lindås Senter. Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter i butikken akkurat nå:


Topp / Chill of Norway - kr. 1499,-

Genser / Line of Oslo - Kr. 1280,-Kjole / Inspiration by Laa - Kr. 1199,-Skjerf / Nora Norway - Kr. 299,-

 

 

Skjerf

 • 27.09.2012kl.10:41
 • ( 2 )

Akkurat nå holder jeg på med ett stort og godt skjerf til vinteren slår inn for fult. Jeg strikker med ett godt gran fra Dale som heter Contiga. Det inneholder 70% merinoull og 30% alpakka.Skal legge ut bilder fra det ferdige resultatet, så snart det er ferdig!

 

 

 

MollyMe - Favoritter

 • 21.09.2012kl.12:28
 • ( 0 )
Genser fra Line of Oslo - kr. 799,-
Jakke Chill of Norway - kr. 3500,-Kjole Line of Oslo - kr. 990,-Parfyme Tokyo Milk - kr. 297,-I tilegg har vi mange fine armbånd og tilbehør!

Hva syns dere? Noe dere likte? 

 

 

Tilbud! - Line of Oslo skjørt

 • 18.09.2012kl.14:36
 • ( 0 )

I samarbeid med MollyMe selger vi dette stilige skjørtet, fra Line of Oslo, billig her på bloggen!

Det er ett deilig og mykt, kose skjørt i 100% bomull! Opprindelig koster skjørtet kr. 700,-, dere kan få det for kr. 500,-

Vi har det tilgjengelig i alle størrelser. Legg igjen en kommentar, eller send oss en mail til suitcase.rm@gmail.com, om du er interessert.

 


 

Tag Oslo

 • 12.09.2012kl.13:46
 • ( 3 )

På lørdag etter jobb, dro jeg rett til byn for å rekke åpningsdagen til Twisted Sisters. De hadde veldig mye fint, spessielt ytterjakker og sko! Jeg falt for glitterskoene fra Tag Oslo, som er ett norsk merke, det er jo ekstra gøy!

Jeg tror glitteret vil sitte ganske bra også, siden det er smeltet på. For sikkerhets skyld, skal jeg ta ett lag med hårspray på!

Gleder meg til å style dem i ett antrekk! Liker du dem?

Sheinside

 • 10.09.2012kl.18:47
 • ( 1 )

Endelig kom pakken fra Sheinside.com. Jeg er veldig fonøyd, så takk til Kaja-Marie!

Hva er din favoritt? Min må være genseren, den er då god! 

Dagens prosjekt - Smykke

 • 30.08.2012kl.19:26
 • ( 5 )

I dag har Rebekka og jeg hatt ett lite smykkeverksted, og jeg fikk laget meg dette smykket. Jeg ble litt inspirert av ett smykke jeg så på BikBok tidligere i dag, men det ble likevel ganske ulikt. Jeg er superfornøyd!


Hva syns du?

 

 

Moteuka- Innkjøp med MollyMe

 • 28.08.2012kl.14:40
 • ( 0 )

Nå er det en god stund siden vi har blogget, men vi lover å komme sterkt tilbake! Vi er i full gang med årets høst/vinter kolleksjon og vi har som mål å få den ut for salg i slutten av september, så her er det bare å følge med!

Jeg skrev tidligere at jeg skulle legge ut litt flere bilder fra Oslo Fashion Week og moteuka, så her kommer det ett lite bildedryss fra tiden i Oslo. Jeg var med Aina fra MollyMe på innkjøp til butikken under Moteuka. Vi gjorde en del innkjøp fra Pulz, Occupied, F&P, Nora Norway og Etui. Gleder meg til nyhetene kommer i butikken!

Pulz:


Denne jakken fra Pulz falt jeg helt for!
F&P:


Disse genseren fra F&P får vi inn på MollyMe om en stund!

Occupied:

Etui:
Legger ut noen bilder fra Line of Oslo showet en av de nærmeste dagene!

Antrekk - 10.08.12

 • 11.08.2012kl.20:39
 • ( 2 )

Gårsdagens antrekk.
Kjole- Bikbok/ Jakke- HM/ Sko- Din sko/ 

Oslo Fashion Week

 • 10.08.2012kl.15:03
 • ( 0 )

Da er jeg på plass hjemme på Lindås etter en fantastisk ferie! Nå begynner jobb og praksisperiode for fult. Jeg har kanskje ikke fortalt så mye om praksisen jeg skal ha, i forbindelse med studie mitt på TEKO ennå, men det skal jeg veldig snart gjøre. På tirsdag er hvertfall biletter til Oslo og hotellopphold bestilt, og jeg skal ha en uke i Oslo sammen med gode venner og Fashion Week!  

 

Ser virkelig frem til en uke i Oslo!

 Nytt inn - Bel Air

 • 09.08.2012kl.21:08
 • ( 0 )

Denne stikkede genseren fra Bel Air falt jeg helt for, så da fikk den bli med meg hjem. Den er laget av 55% bomull og 45% rami, så den er behagelig og fin på.

 Fyrverkerifestival

 • 08.08.2012kl.10:53
 • ( 1 )

Hvert år arrangeres det en fyrverkerifestival, som kan sees fra stranden i Cannes. Den starter 14. juli, på den franske nasjonaldagen, og fortsetter i litt over en måned med et nytt fyrverkeri hver uke. Tidligere har vi bodd i Nice, og jeg har kun fått med meg fyrverkeriet på selve nasjonaldagen. Men siden vi bor i Cannes i år, har vi fått med oss to dager med fyrverkerifestival!

Fyrverkeriet blir skutt opp ute på sjøen, i takt med musikk, som kan høres langs hele stranden i Cannes. Det var bare så utrolig å se fyrverkeriet som ble skutt opp i perfekt takt med den klassiske musikken! Her er noen bilder:I dag er siste dagen her i Cannes (for denne gang). Så dagen i dag skal nytes på stranden!

Ønsker alle en super dag!

 Nytt inn - Zara

 • 06.08.2012kl.22:41
 • ( 7 )I dag har det faktisk regnet noen dråper her i Cannes, så da ble det shopping for alle pengene! Her er det meste av det jeg kjøpte på Zara.

Hva syns du om innkjøpene? Noe du kunne tenkt deg?Watch

 • 06.08.2012kl.12:46
 • ( 0 )

Jeg har ryddet litt hjemme hos pappa, og da fant jeg denne klokken som jeg ble helt forelsket i!


Likte du den?


 

Cannes, Antibes & Margarita

 • 05.08.2012kl.21:31
 • ( 0 )

I løpet av de siste dagene har reist litt rundt og utforsket nye steder rundt Cannes. Her er noen bilder fra de siste dagene.

Vi tok båt over til Isla Santa Margarita, som er en øy utenfor Cannes. Her var det fint å bade, dykke, gå turer og utforske historien over alt som har skjedd på øyen. Vi drar nok tilbake hit på tirsdag!


I går dro vi til nabobyen, Antibes. Dette var en veldig sjarmerende by med store marked, små koselige butikker og selvsagt fine strender. Her besøkte vi også Picasso museet som ligger i gamlebyen.Resten av tiden har gått med til shopping, bading, soling og alt annet som hører ferien til!

Ønsker alle en fortsatt fin kveld!

 

Details

 • 05.08.2012kl.20:28
 • ( 0 )

Dagens avslappende antrekk. Jeg er sliten etter gårsdagens utgang, da vi feiret kjæresten min sin bursdag. Veldig gøy, og veldig sent!

Topp- Zara /Shorts- Bikbok

Håper alle har hatt en fin søndag!


Sheinside

 • 02.08.2012kl.21:07
 • ( 2 )

Sist uke var jeg så heldig å vant et gavekort på 100$ fra www.sheinside.com, gjennom bloggen til Kaja Marie! Så nå holder jeg på å gå igjennom nettbutikken for å finne ut hva jeg vil ha, veldig mye fint!
Det er så vannskelig å bestemme seg, så jeg tenkte jeg kunne få litt hjelp fra dere!
Hvilket plagg likte du best og i hvilke farge? 

Nytt inn - San Marina

 • 02.08.2012kl.20:48
 • ( 0 )

I dag har jeg vært på en aldri så liten shoppingtur rundt i Cannes gater. Jeg fant en del fint, som jeg skal vise dere bilder av så snart jeg får tid. Her er bilder av noen sko jeg kjøpte fra San Marina. Jeg syns selv at de bare er helt utrolig fine, hva syns du?
Frankrike dag 4

 • 01.08.2012kl.22:45
 • ( 0 )

Dagen i dag startet med en lang tur langs rivieraen.

Ulike fotografer hadde stilt ut bilder langs veien. Mye fint!

Turen endte selvsagt på stranden...

...med bading...

...og soling til langt på dag!

På vei ut for å spise middag. Dagens antrekk: Topp Suitcase-R&M / Skjørt BikBok / Sko Pavement / Veske Charles & Keith

Det er ikke alltid like lett å bestille mat når menyene kun er på fransk. Denne desserten falt ikke helt i smak hos meg.

Til desserten ble det drukket svært mye kaffe.

Med andre ord har jeg altså hatt en super dag!New in

 • 01.08.2012kl.20:18
 • ( 4 )

Det ble litt shopping i Gøteborg, men jeg skulle gjerne hatt noen timer til! Her er vertfall noe av det jeg kjøpte meg.
Det ble utrolig dårlige bilder, men jeg hadde ikke mer batteri til å ta nye..


MQ


Zara


Topshop


Zara


Topshop

Hva er din favoritt? Min er definitivt smykket fra Zara!


 

Frankrike dag 3

 • 31.07.2012kl.22:10
 • ( 0 )

Også i dag har mesteparten av dagen blitt tilbrakt på stranden. Herlig! Etter middag gikk vi en fin tur i de sjarmerende franske gatene. Turen ble selvsagt avsluttet med is på en av de koselige isbarene.

Håper dere også har hatt en fin dag!

 Home

 • 31.07.2012kl.19:43
 • ( 0 )

I går kom jeg hjem fra min lille ferie og har hatt det helt supert! Vi kjørte til Kristiansand på onsdags ettermiddag og koste oss i dyreparken på torsdagen, før vi kjørte rett til Sverige og campet i telt.
Fredags morgen kjørte vi videre til Gøteborg, hvor vi var i to netter. Det ble litt shopping, mye god mat og en del Uno spilling, det er alltid kos! 


På vei til Sverige.


Petter, Nina og Tore i Gøteborg!


Kjæresten min og meg.

Har du vært eller skal på ferie? 

Frankrike dag 2 - Rivieraen

 • 30.07.2012kl.19:20
 • ( 3 )

I dag har jeg tilbrakt mesteparten av dagen på stranden. Nå er jeg innom leiligheten en tur for å fikse meg og gjøre meg klar til å utforske byens shoppingmuligheter.Frankrike dag 1

 • 29.07.2012kl.21:52
 • ( 0 )

Nå har jeg og lillesøsteren min rigget oss til i leiligheten, i Cannes, i Frankrike. Det er varmt og deilig her nede, så jeg gleder meg bare til å dra på stranden i morgen! Ser frem til en skikkelig ferie, med bading, slappe dager i solsteiken, god mat og fine turer.Skal prøve å holde dere litt oppdatert, med antrekk- og stemningsbilder, mens jeg er her nede.

 Gammelt stoff

 • 26.07.2012kl.16:11
 • ( 0 )

Tidligere i uken var jeg på besøk hos broren til kjæresten min, og sammboeren hans. Da fikk jeg en hel pose med gammelt stoff som var igjen fra bestemoren hennes, veldig mye gøy stoff!


Skipssekk

 • 25.07.2012kl.21:57
 • ( 0 )

Siden jeg drar til Frankrike på søndag, tenkte jeg det kunne være fint med en ny strandveske. Jeg fant derfor ut at en søt versjon av skipssekken kunne være ett bra alternativ. I dag har jeg altså brukt litt tid på å sy denne sekken. Jeg syns kanskje den ble litt i største laget (så det kan være jeg fikser litt på den) men ellers er jeg fornøyd med resultatet.

 Kristiansand

 • 25.07.2012kl.09:52
 • ( 1 )

I ettermiddag reiser jeg til kristiansand med kjæresten og et vennepar, så det blir gøy! Før det, blir det siste dag med opplæring i min nye jobb. Den forteller jeg om når jeg er komt skikkelig i gang.
Nå blir det deilig å komme seg bort litt, med gode venner!


photo/privat


I morgen kommer første del av photoshooten ut, vi gleder oss til å vise bildene! Det ble ganske mange, så vi deler det opp i innlegg.


 

Nytt inn

 • 23.07.2012kl.19:16
 • ( 4 )

I dag har jeg og Rebekka vært en tur i Åsane for å se på stoff til høstkolleksjonen (vi begynner rett på med neste kolleksjon!). Jeg fikk også handlet litt og gjort noen små ærend. Jeg skal jo snart på ferie til Frankriket, men hadde glemt alle bikiniene mine i Danmark, så da var det bra at jeg fant en rimelig på H&M. Jeg fant også ett enkelt skjørt på BikBok som jeg syns var fint.

Ønsker alle en fortsatt fin dag!

 Siste innkjøp

 • 22.07.2012kl.22:39
 • ( 7 )

På fredag kjøpte jeg disse to plaggene på MollyMe på Lindås. Kjolen er fra Etui og genseren er fra F&P. Begge plaggene er i behagelige stoffer og er superfine på, jeg har allerede brukt begge. Bildene er ikke så gode, men tar sikkert noen outfit bilder med plaggene i løpet av neste uke.

 Skredderbyste

 • 19.07.2012kl.14:37
 • ( 4 )

I dag fikk jeg denne skredderbysten i posten. Den virker veldig grei, med godt material som det er lett å sette nåler i og solide bein. Er kjempe fornøyd så langt!

Nå er jeg på jobb på MollyMe. Det er ganske rolig i dag, så jeg jobber litt med kolleksjonen, Dare to Dye, innimellom.

Ønsker alle en fin dag!New in

 • 15.07.2012kl.17:23
 • ( 2 )

Ny bukse fra Bikbok, har sett på denne lenge og nå var den på 50%.
T-skjorte fra Veromoda til 25kr, haha.


 

Sunglasses

 • 14.07.2012kl.13:54
 • ( 0 )Disse kule solbrillene fant jeg hjemme hos pappa i en skuff! Det er virkelig verdt å lete på loft og i skuffer etter gamle skatter.

Like? I love!

MollyMe - Favoritter

 • 13.07.2012kl.18:16
 • ( 0 )

I dag har det vært en ganske rolig, men fin, dag på jobben. Jeg plukket ut noen nye favoritter hos MollyMe.


Kjole Etui


Kjole Inspiration by Laa


Genser Leslly


Armbånd Khi


Armbånd Khi


Genser Line of Oslo


Skjerf


Trenchcoat Line of Oslo

Hva syns dere? Noe dere likte?Molly Me

 • 09.07.2012kl.22:25
 • ( 2 )

I dag hadde jeg første dag i sommerjobben på MollyMe. MollyMe er en koselig butikk som ligger i Lindås senter, du kan lese mer på Facebook siden dere her. Jeg har jobbet der en del tidligere og jeg trives godt! I butikken blir det solgt mange norske og skandinaviske merker, noe jeg syns er kjempe kjekt å jobbe med! Jeg har plukket ut noen av mine favoritter i butikken akkurat nå:Genser F&P


Veske Inspriation by LaaArmbånd NORA NorwayArmbånd NORA Norway


Genser Line of Oslo


Skjørt Line of OsloDagens Antrekk: Jakke Warehouse / Kjole Bebe / Ringer Glitter

Var det noe du likte?Coverlock

 • 07.07.2012kl.15:31
 • ( 1 )

I går kjøpte jeg meg en coverlock. Den skal brukes til å lage fine nederkanter og lignende på ulike plagg. Jeg har ikke prøvd den ut ennå, fordi jeg vil bruke den første tiden hjemme med venner og familie, men planen er å bruke den mye til kolleksjonen Dare to Dye. Jeg kan legge ut noen bilder av hvordan den fungerer en dag.

Nå er jeg hos Rebekka og vi skal bruke dagen på å jobbe litt med en forretningsplan. Vi oppdaterer dere utover kvelden!

Vi ønsker alle en fortsatt fin lørdag!

 Danskebåten

 • 05.07.2012kl.22:17
 • ( 1 )

Nå sitter jeg på danskebåten på vei til Bergen. Er ikke så mye liv her, men får brukt litt tid på å slappe av og lese i boken jeg holder på med nå. Klokken halv ni i morgen ankommer vi Bergen by og da blir det full fart rundt for å hente symaskinen, skaffe nytt simkort og diverse andre småting som må på plass før jeg flytter hjem til Norge for en periode.

Jeg har ikke handlet så mye i tax freen her på båten fordi det meste er billigere i Danmark. Men jeg fant en fuktighetskremen fra Biotherm, som jeg pleier å bruke, på tilbud sammen med noen andre Biotherm produkter. 


Jeg fikk akkurat internett tilgang, så da tenkte jeg at jeg like godt kunne skrive ett lite blogginnlegg.

Ønsker alle en fortsatt fin kveld!

 
Selger Topshop Shorts

 • 05.07.2012kl.18:11
 • ( 10 )

Jeg selger min Topshop shorts grunnet att den er litt for liten.
Aldri brukt, str. W26. 300kr, men kom gjerne med bud!

Her er annonsen!  Happy shopping!

 

New in- Military jacket

 • 04.07.2012kl.19:09
 • ( 2 )

Endelig har jeg funnet meg en fin militær jakke!
Den er fra Carhartt og jeg kjøpte den på Pepper hvor den var på 40%!

Jeg er så fornøyd og gleder meg til å ha den med på Tysnesfest! Hva synest du?


 

Sommerferie

 • 04.07.2012kl.17:03
 • ( 4 )

Da er sommerferien i gang! Jeg er fortsatt i Danmark, men har hatt besøk av familie og pappa er her for å hente meg nå. Vi drar hjem med båt til Bergen i morgen, så jeg er i full gang med å pakke, vaske og gjøre leiligheten klar til å stå alene i noen måneder.

Som en perfekt start på ferien har jeg bestilt dekksøm-symaskin, fått ny mobil og vært hos frisøren for å fikse håret. Nå er jeg utrolig klar for å komme hjem! På lørdag skal jeg feire overstått eksamen, at ferien er i gang, at jeg endelig er hjemme for en litt lengre periode og alt annet som er verdt å feire, sammen med Rebekka. Gleder meg!

 
Har plukket ut noen av skoene som skal få være med hjem!
Instagram #4

 • 02.07.2012kl.18:49
 • ( 0 )

Instagram update!


Korry, hesten til pappa.


Dip Dye/ kloring. Legger ut bedre bilder senere, skal gjøre litt mer med dem først.


Freindship Bracelet 


DIY her.


En tur på sykehuset for diverse tester.


Rayman, det beste spillet som jeg har fått hos kjæresten min! 


Røntgen bilder av ryggen min, skoliose.


Ost, kjeks, vin, smykke laging og lakking av negler med Vibeke.


Ost og kjeks.


Her blir det mange friendship bracelets!

Har du instagram?
 

New in

 • 25.06.2012kl.17:26
 • ( 2 )


Ferie gave fra mamma / zara


Ferie gave fra mamma / zara


Bikbok


Topp - Bikbok / Hårbånd - zara / Øredobber - Gina tricot


Gina tricot


Børre Olsen - Fikk mamma sitt, som var for lite til hun, wehu!


Hva synest du?Nytt i garderoben

 • 23.06.2012kl.11:07
 • ( 0 )


Bukse Message / Genser Message / Ringer Glitter / Sko Jeffery Campbell

Siden jeg har hatt bursdag har jeg unnet meg å bruke noen av pengene på nye ting. Både buksen og genseren fant jeg til nedsatt pris, så da går det jo an tiltross for studentbudsjett.

Nå skal jeg avgårde til Stoff & Stil for å kjøpe inn litt stoff som jeg skal bruke til eksamensoppgaven min. Viser blider senere!

 

 Pakke i posten

 • 21.06.2012kl.11:37
 • ( 4 )


I går kom denne fine kjolen fra Oasis i posten! Det er en presang fra tre av mine søte venninner. Gleder meg til å ta den i bruk!


 

Bursdagspresanger

 • 18.06.2012kl.19:31
 • ( 0 )

På lørdag feiret jeg, som dere sikkert har fått med dere, bursdagen min. Jeg fikk noen kjempe fine presanger av de søte gjestene mine! Her er bile av noen av tingene jeg fikk:


Et bilde sier mer enn 1000 ord! Denne kjolen kommer i posten og jeg kan nesten ikke vente til jeg får den!Denne lysestaken har jeg ønsket meg lenge! Syns den er så utrolig fin.Parfyme fra The Body Shop. Den dufter helt fantastisk og jeg trengte virkelig ny parfyme!

Tusen takk til alle sammen for en super bursdag!

 
Lørdagens bilder

 • 18.06.2012kl.13:04
 • ( 3 )

På lørdag feiret jeg bursdagen min sammen med en herlig liten gjeng. Det var en vellykket kveld med god mat, musikk og vin. Vi bestemte oss for å ta en liten fotoshoot etter maten, så her kommer noen bilder:
I midten: Kjole H&M / Sko Steve Madden / Øredobber H&M

 

 

Tapas-party

 • 16.06.2012kl.19:39
 • ( 0 )

I dag har jeg brukt mesteparten av dagen på å kokkelere på kjøkkenet, jeg skal nemlig ha tapaskveld sammen med gode venner i forbindelse med bursdagen min. Nå er jeg så godt som klar til å ta imot gjestene som kommer om en liten stund. Gleder meg til å feire i kveld!

Skal legge ut litt bilder fra kvelden og outfit bilder i morgen!

Ønsker alle en fin lørdagskveld!


Instagram #3

 • 14.06.2012kl.22:59
 • ( 0 )

En liten instagram update! 


Solnedgang i bergen.


Stord døren


Picknik i parken en fin sommer kveld.


Park liv


Volleyball på Skansen


Sushi ekspressen 


På vei til gull gryten


Dip dying (som ble veldig mislykket etter en vask..)


@rebekkahg

 

Ønskeliste

 • 10.06.2012kl.14:02
 • ( 0 )

  

Kjole Oasis


Sko Jeffrey CampbellKjole Nasty Gal


 
Kjole Nasty Gal

Satt sammen en liten liste over noe av det som står øverst på min ønskeliste akkurat nå. Den første kjolen har jeg drømt om siden jeg prøvde den sist jeg var hjemme i Bergen, den er bare nydelig i mine øyne!

Hva står øverst på din ønskeliste akkurat nå?
Nytt i garderoben

 • 09.06.2012kl.15:29
 • ( 2 )Kjole bebe / Skjørt Zara / Jakke ZaraNytt inn - Steve Madden sko

 • 06.06.2012kl.17:14
 • ( 1 )

Nytt inn - Skjerf

 • 04.06.2012kl.14:17
 • ( 2 )
Kashmir Skjerf kjøpt på marked i New Delhi

 

Silke skjerf fra Creative Bee.

På studieturen møtte jeg en kjempe søt jente som jobbet for Creative Bee i India. Hun hadde mye å fortelle rundt merket og produksjonen, så det endte med at jeg ble så fasinert at jeg kjøpte et skjerf av henne. Hun fortalte bland annet at de var så opptatt av økologisk og beredyktig produksjon at de ventet til silkeormen hadde forlatt puppen før de brukte silketrådene! De brukte også kun naturfarger når de farget skjerfene.

Den samme jenten hadde studert ved en av de største design skolene i India, National Institute of Fashion Technology. Vi hadde egentlig fått avslag på spørsmålet om å besøke denne skolen, men hun valgte å ta oss med dit og gi en liten omvisning på skolen. Jeg må si at skolen var utrolig flott og det var kjempe spennende å høre litt om hvordan de jobber med design og business fagene.
Nytt inn - accessories

 • 01.06.2012kl.12:14
 • ( 1 )Alt er kjøpt på marked i New Delhi.

Hva syns du?Nytt inn - Charles & Keith

 • 30.05.2012kl.20:01
 • ( 0 )

Ny veske og lommebok fra Charles & Keith. Kjøpt i India.Hva syns du?

 

Antrekk#2

 • 30.05.2012kl.00:30
 • ( 2 )

Det har vært så utrolig fint vær att jeg har glemt hele bloggen..
Jeg har nytt dagene i byn med parkliv, soling, grilling, badminton, sand volleyball og gode venner!
Så synd att været ikke holdt lenger..
I morgen reiser jeg til stord, hvor jeg skal være noen dager. Jeg skal blandt annet ha kreativ date med noen veninner, det blir gøy! 

Her er dagens antrekk. 
Bukse- Bikbok / Genser- Bikbok / Vest- Gina Tricot / briller- Persol / Smykke- Kamè / Hårnål- H&M


Hva synest du?

 

Innkjøp

 • 23.05.2012kl.21:46
 • ( 1 )

På mandag var jeg i haugesund, hvor jeg går på behandling for min skoliose og mage.
Så da jeg fikk vite att jeg hadde fått glutenallerigi, (jeg fikk Laktose intoleranse og oxalsyre "allergi" for en mnd siden) trengte jeg litt trøste shopping! 
Photo/privat

Alt fra Gina Tricot


Har noen erfaring/tips å komme med ang. gluten allergi og/eller Laktose intoleranse??
Tas imot med stor takk!

Hva synest du om innkjøpene?

 

Bunad

 • 20.05.2012kl.21:08
 • ( 0 )

På lørdag var jeg i konfirmasjon, noe som var veldig hyggelig!
Jeg hadde på meg sunnhordlands bunaden min, som jeg synest er veldig fin.
"Svigersøsteren" min, som også var kunden min på svenneprøven, hadde på seg kjolen og jakken jeg lagde til hun.
Så jeg fikk endelig tatt noen skikkelige bilder av den, legger de ut i morgen!

 hits