Suitcase - R&M -

Bilder fra Fashionshow

 • 31.01.2013kl.17:05
 • ( 0 )

Her kan dere se noen bilder av stylingen som Bjuti Hårstudio stod for under fashionshowet vi hadde på Contra bar, i samarbeid med dem, den 26. januar.
// Bildene er lånt fra Bjuti's facbookside HER

Hva syns du om stylingen? Likte du bildene?

 

 

Lørdag

 • 31.01.2013kl.12:50
 • ( 0 )

Noen få bilder fra lørdags formiddag på Bjuti, fiksing og goodiebags. Senere kommer det ut bilder av modellene, ferdig stylet.

Onsdagens prøving

 • 26.01.2013kl.10:49
 • ( 0 )

På onsdag var jeg på frisørsalongen Bjuti, for å ha prøving med modellene til hår- og moteshowet! Det gikk overaskende bra, i og med att det var mange modeller og ikke alle klærne var kommet fra Danmark..
Nå skal jeg snart ned å hente pakken som kom i går kveld, flaks! hehe.. Jeg blir noen timer på salongen for å fikse diverse, før jeg desverre må noen timer på jobb og møter gjengen på Contra like før showet begynner:) Håper alt går som det skal, kjenner dette blir en litt for travel og lag dag, men det blir nok verdt det!

Alle er velkommen til Fashionshow på Cafe Contra bar, kl.20:30 åpner dørene i dag:) Goodiebags til de første!
Sjekk ut arrangementet her


Ønsker alle en fin Lørdag! :)

OFW - Line of Oslo

 • 29.08.2012kl.11:18
 • ( 0 )

Her er noen bilder fra showet til Line of Oslo som ble vist under Oslo Fashion Week. Jeg må si at jeg ikke var så veldig imponert over denne visningen, det ble litt mye nattøy og koseklær. Det var uansett kjekt å få med seg dette showet og det var veldig greit at det ikke var så stort lokale, slik at man fikk sett plaggene skikkelig.OFW - Line of Oslo

 • 17.08.2012kl.14:40
 • ( 0 )

I går var jeg på Line of Oslo visning sammen med Aina fra MollyMe og Henrik. Jeg kan ikke si at det er den beste visningen jeg har sett. Jeg syns det ble vist litt for mye nattøy. Men ellers hadde jeg en kjempe fin dag og kveld. Flere bilder kommer nok etterhvert!

I dag blir det en rolig dag i parken med god venner. På søndag drar jeg hjem til Lindås og da er planen at vi skal begynne så smått med høstkolleksjonen.

Suitcase - M

OFW - Bildedryss

 • 16.08.2012kl.18:24
 • ( 1 )

Her kommer ett lite bildedryss fra Oslo Fashion Week så langt. Bildene fra showene har blitt så sykt dårlig, så der har jeg ikke så mye å vise dere, men jeg har plukket ut noen bilder som ser ok ut.
Min kjære venn, Henrik, jobbet som syerske på TSH sitt moteshow, så jeg fikk noen blider fra backstage.

Meg, Anette og Emilie klar for å innta Stratos og kveldens afterparty.


Frokostdate med Emile, Henrik og Elise dagenderpå.

 
OFW - TSH

 • 15.08.2012kl.22:46
 • ( 0 )

Etter en ganske lang togtur og litt rot med å finne frem til hotellrommet, kom jeg på plass, i Oslo, i går. Jeg dro rett for å møte noen venninner som jeg gikk sammen med for å se TSH sitt show under Oslo Fashion Week. Jeg må si at hun virkelig imponerte, hun hadde ett flott show med de nydeligste kjoler! Jeg fikk også med meg Kristine Vikse, men det var ikke like imponerende. Etter showene dro vi på et kjempe kjekt afterparty på Stratos. Hadde rett og slett en kjempe fin dag!


Bildet er fra TSH sin visning.

I morgen tidlig skal jeg møte sjefen min fra MollyMe for å gå sammen med henne på Norsk Moteforum. Senere på kvelden skal vi få med oss Line of Oslo sitt show.

Jeg får ikke blogget så mye, fordi jeg stort sett ikke har internett. Det kommer nok ett bildedryss og mer fra uken, så snart jeg kommer hjem!

Skal du se noen av showene på OFW?

 
Moteshow i Herning

 • 06.05.2012kl.15:21
 • ( 0 )

I forbindelse med Giro d'Italia som holdes i Herning nå, var det moteshow i sentrum. Det ble vist frem noe av sesongens undertøy.

Alle bildene er ikke like god, men her kan dere hvertfall se noen av stylsene som ble sendt ned catwalkenMoteshow - Teko Studenter del 2

 • 07.09.2011kl.22:44
 • ( 0 )

Jeg tenkte at jeg kunne legge ut resten av bildene fra moteshowet jeg var på i helgen. Enjoy!Suitcase - R&M

Moteshow - Teko Studenter

 • 03.09.2011kl.10:55
 • ( 4 )

 

I går var jeg (Marie) på moteshow her i Herning. Det var 12 studenter fra Teko som viste frem noen av kreasjonene sine på utestedet Shu. Det ble vist over 60 antrekk og jeg syns det var kjempe mye bra! Jeg slet veldig med å velge ut hvilke bilder jeg skulle vise dere, så jeg legger ut en god del.
Suitcase - R&M

Moteshow - Bittersweet Symphony

 • 28.05.2011kl.19:20
 • ( 4 )

I dag var den store dagen for moteshowet med kolleksjonen Bittersweet Symphony. Vi startet tidlig med å style modellene våre. Planen var å starte showet klokken 2, men etter mye om og men bestemmte vi oss for å utsette det til klokken 3. Som vanlig regnet det i Bergen og dette var selvsagt et problem med tanke på at moteshowet fant sted ute i gaten. Men heldigvis var en koselig paraplybutikk villig til å lånte oss en søt paraply som sto veldig i stil til kolleksjonen.

Her er noen bilder fra dagen:

 

Vi er kjempe fornøyd med dagen! Moteshowet var vellykket og det meste gikk som det skulle, mye takket være våre fantastiske modeller:  Michelle Badiane, Martine Follesø, Karen Alice Bessesen, Therese Drotningsvik, Regina Tucker og Susanne Malene Alver.

Nå henger klærne for salg på Barrio, så det er bare å ta en tur innom!

 

Suitcase - R&M

Gatefest og Moteshow i Skostredet!

 • 27.05.2011kl.12:34
 • ( 0 )I morgen blir det gatefest og moteshow i skostredet! Det vil bli musikk, gode tilbud, mat og drikke!

Suitcase -R&M skal være med på moteshowet, med den nye kolleksjonen Bittersweet Symphony! Kolleksjonen blir så hengt ut i butikken Barrio for salg!
Moteshowet vil starte i 2 tiden, hvor våre flotte modeller skal presantere klærne våre!

Her er noen bilder fra forrige moteshow:

Håper mange tar turen til skostredet og kommer innom oss i butikken!
Suitcase - R&M

Welcome to the Circus!

 • 13.04.2011kl.12:17
 • ( 0 )

Som sakt tidligere, hadde vi et moteshow på Banco Rotto den 9. mars i år. Dette var et prosjekt som hele svenneklassen jobbet med på fritiden. Vi tok inspirasjon fra Sirkus, og dette gjennspeilte seg i klærne, sminken og helheten. 

Det var til tider mye stress og lange kvelder forran symaskinen, men det var det absolutt verdt! Moteshowet ble en kjempe stor suksess og dette har gitt Suitcase mange gode muligheter i ettertid! Vi tenkte å dele noen bilder med dere fra denne dagen:

Adam & Eva sto for hår og sminke.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Her har vi alle svennekandidatene i Bergen etter en vellykket visning!

 

Vi vil takke alle sponsorer som var med på å gjøre denne dagen mulig! 

 

Suitcase - R&M
hits