Nilens Jord By Emilie (Suitcase - R&M)

Nilens Jord By Emilie

  • 20.03.2013kl.16:12
  • ( 0 )

Jeg har i et års tid slitt mye med huden min, den får fort urenheter og er veldig sensitiv. Derfor har jeg eksperimentert mye med hudpleie og sminkeprodukter. Jeg har både funnet ting som fungerer mindre bra, og ting som har fått en fast plass i hudpleie rutinen min. Det som har vært vanskeligst er å finne en foundation som fungerer for huden min. Den skal helst dekke godt, holde huden min matt gjennom dagen og ikke irritere den. Jeg har nesten gitt opp, men her om dagen ble jeg minnet på et dansk merke som heter Nilens Jord. Det er naturlig mineralsminke uten parfyme og parabener, som du kan lese mer om her.

I dag kjøpte jeg meg denne foundationen fra nettopp Nilens Jord:Natural Mineral Foundation i fargen MATT NO. 591, som er den lyseste fargen de har. Dette sier de selv om produktet:

Mineral Foundation fra Nilens jord er silkeblød lys mat pudder.

Den høje koncentration af mineraler giver en optimal og naturlig dækkeevne. Mineralerne fordeler sig ultrafint og flot dækkende på huden og resultatet er let og ensartet.

Indeholder de berømte mineraler Topaz og Quartz, som arbejder intenst med den naturlige balance i huden.

Indeholder ikke:

Parfume, parabener, konservering, talkum, sulfat, petrokemikalier, BHT, Phthalater, syntetiske farver, mineralske olier eller voks.

Jeg gleder meg til å teste dette produktet og krysser fingrene for at det fungerer for meg og huden min!

 

Har du hørt om eller prøvd noen fra Nilens Jord før?